Коментари (0) Докладвай
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Hawaii Five-0 Season 1 / Хавай 5-0 Сезон 1 (2010)

Хавай 5-0 е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. Той се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава, след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия специален екип. Условието е нещата да се случват по неговите правила, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия.

В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул. Братовчедката на Чин – Коно - е красива и безстрашна местна девойка, току-що завършила полицейската академия, нетърпелива да се открои сред елита на полицията. Макгарет, който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан, се зарича да разреши случая на баща им, а членовете на новия отряд 5-0, макар и да спорят и да се шегуват помежду си, са решени да отстранят престъпните елементи от 50-ия щат.

Режисьор: Брад Търнър, Мат Ърл Бийсли

В ролите:: Даниъл Дей Ким, Тарин Манинг, Грейс Парк, Скот Каан, Алекс О’Лафлин

Държава: САЩ

Жанр: Сериали, Драма, Екшън, Криминален, Бг аудио, 2010, Хавай 5-0

Година: 2010

Времетраене: 24 x 42 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1600194/

Година: 2010

Гледан: 1447

Тагове:Даниъл Дей Ким, Тарин Манинг, Грейс Парк, Скот Каан, Алекс О’Лафлин Брад Търнър, Мат Ърл Бийсли Драма, Екшън, Криминален, Бг аудио, 2010, Хавай 5-0 Hawaii Five-0 Season 1 / Хавай 5-0 Сезон 1 (2010)
Hawaii Five-0 Season 1 / Хавай 5-0 Сезон 1 (2010)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: