Коментари (0) Докладвай
2.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Orange Is the New Black Season 4 / Оранжевото е новото черно Сезон 4 (2016)

Пайпър Чапман (Тейлър Шилинг) е осъдена на 15 месеца затвор, защото преди десет години е помогнала за пренасянето на пари на наркотрафиканти. Иронията - давността на подобно престъпление е дванадесет години. Въпреки това като съвестен гражданин Пайпър е готова да поеме отговорност за действията си и признава вината си. След като завършва колеж, Пайпър се влюбва в Алекс Воз (Лаура Препън) - харизматична млада дама, която обаче работи за наркокартел.
Аферата им остава лош спомен от миналото за Пайпър, която е сгодена за талантлив млад мъж и има доста успешен бизнес с козметични продукти. Всичко това се срива, когато Алекс я посочва като свой съучастник. Само че Пайпър не е престъпник, тя е мило, възпитано и добре образовано русо момиче, което изобщо не е подготвено за живота в затвора. За капак Алекс е в същия затвор.

Времетраене: 13 х 42 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2372162/

Година: 2016

Гледан: 3384

Тагове:Кейт Малгрю, Майкъл Харни, Джейсън Бигс, Мишел Хърст, Пабло Шрейбер, Наташа Лион, Лаура Препан, Тейлър Шилинг Андрю Маккарти, Майкъл Трим Драма, Комедия, 2016, Оранжевото е новото черно Orange Is the New Black Season 4 / Оранжевото е новото черно Сезон 4 (2016)
Orange Is the New Black Season 4 / Оранжевото е новото черно Сезон 4 (2016)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: