2014
Подреди по: ТОП РЕЙТИНГ | НАЙ–ГЛЕДАНИ | ТОП НОВИ
Сортирай: Дата · Заглавие · Рейтинг · Clicks
Епизод 1-12 Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален

Кейтлин Съливан е Нюйоркски полицай работещ в Бруклин. Селед като в следтвие на няколко нарушения спират колата й от движение, тя разчита на таксиметровия шофьор с френско потекло Лио Ромба. Така Лио де факто става неин консултант, който й помага както в разследванията за полицията, така и в собственото й, тайно и неразрешенно разследване, свързано със смъртта на баща й, също Нюйоркси детдектив. По време на разследването си, тя получава анонимни насоки и стига до изводите, че можеби местният мафиотски клан Капела стои зад убийството. Заради това раследване обаче си навлича проблеми с шефа си, а и се появава и бившият й мъж, агент от ФБР.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-12 Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)

Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)

Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Фантастика

Действието на сериала се развива в близкото бъдеще,а в центъра на сюжета е войника Джеб Нолън,който е част от човешката съпротива срещу опасната извънземна раса Вотани.Пристигнали преди няколко години на Земята вотаните първоначално са водили преговори с човечеството с надеждата за общо съществуване,но след като не се е стигнало до споразумение е започнала безмилостна война,която унищожава голяма част от повърхността на планетата...

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-16 Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)

Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)

Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Комедия

След като бива повишен, един от най-добрите корпоративни адвокати в Ню Йорк е принуден да си наеме партньор, според изискванията на фирмата, за която работи. Проблемът е, че всичките кандидати не отговарят на изискванията му, докато случайно не попада на перфектния тип за целта. Единственият проблем е, че той няма диплома и двамата трябва постоянно да полагат огромни усилия за да скрият този факт от останалите, ако искат да запазят работата си.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-22 Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)

Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)

Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Трилър, Мистерия

Сериалът е базиран върху творби на Александър Дюма-баща и е съсредоточен върху съдбата на младо момиче, което се появява от нищото в голям град. Бързо намира своето място в обществото, но хората около нея не подозират каква е основната цел на непознатата. Тя е тук, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството й.

На режисьорския стол е доказалия се майстор Филип Нойс /Патриотични игри, Агент Солт/, а сред актьорския състав е супермоделът Амбър Валета.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-8 Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)

Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)

Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Приключенски

Действието на продуцирания от Майкъл Бей телевизионен сериал се развива 20 години преди събитията описани в класическия роман на Робърт Луис Стивънсън, “Островът на съкровищата”. В центъра на сюжета е най-известният и брилянтен пиратски капитан Флинт (в ролята Тоби Стивънс), който с помощта на най-новото попълнение в екипа си, Джон Силвър, се бори за оцеляването на остров Ню Провидънс. През годините Ню Провидънс се е превърнал в най-предпочитаното от пиратите и престъпниците място за забавление и разврат. За да опазят съществуването му Силвър и Флинт са принудени да се борят срещу ловки врагове, които няма да прекратят атаките си докато не прогонят пиратите от местността. Ню Провидънс е рай за всички пирати, крадци, проститутки и златотърсачи. Рай, който екипажа на Флинт е готов да защитава до последната капка кръв.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-22 The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)

The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)

The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси, Фентъзи

Семейството е сила. Оригиналното вампирско семейство се закле в това преди хиляди години. Заклеха се да останат заедно, винаги и завинаги. Сега, векове са минали и отношенията в семейството не са стабилни. Времето, трагедията и глада за власт са разкъсали оригиналното семейство. Когато Клаус Микелсън, оригиналният хибрид вампир-върколак, получава анонимен сигнал, че се готви заговор против него в свръхестествения свят на френската част на Ню Орлиънс, той се връща в града, който той и семейството му са построили.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)

Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)

Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Уестърн

Действието в сериала се развива след гражданската война в Америка. Бивш войник, участвал в нея – Кълен Боанан (Anson Mount), чиято мисия за отмъщение, го отвежда далеч на запад, където се строи първата трансконтинентална железопътна линия. Сериалът е създаден и сцениран от Джо и Тони Гейтън (Bulletproof, Faster), които също така са изпълнителни продуценти на проекта. Изключително сме развълнувани по този проект и от шанса да направим подобен сериал каза Джо Стилърман, отговарящ за програмата на телевизия AMC. Уестърните са важна част от нашата програма, свързани са с цялостната история на телевизията ни. Този сериал е пълен с неочаквани обрати и вълнуващи моменти, спиращи дъха, които го правят задължителен за гледане. Hell on Wheels разказва за бивш войник, съсредоточен върху отмъщението на група войници, убили жена му. Желанието му за мъст го отвежда далеч на запад до Адът на Колела – опасен, шумен и пълен с престъпност град, които работи върху първата трансконтинентална железопътна линия. Сериалът разказва, каква корупция може да има на места в държавата и как нецивилизовано, може да се прави бизнес.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-8 Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история  Сезон 1 (2014)

Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история Сезон 1 (2014)

Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси

Носителят на Оскар Сам Мендес (Американски прелести) и сценариста на Гладиатор и Авиаторът Джон Логан стоят зад направата на този страховит, психосексуален телевизионен сериал. Действието се развива в Лондон през мрачната Викторианска епоха, а сюжетът обединява съдбите на едни от най-ярките литературни персонажи в историята, сред които се открояват доктор Виктор Франкенщайн, Дориан Грей и граф Дракула. Сериалът се фокусира върху произхода на тези герои и опитите им да намерят мястото си в град известен с отчуждените си жители и големия брой мистериозни престъпления. Актьорският състав на сериала е предвождан от звездата от Пърл Харбър Джош Хартнет, Ева Грийн (Тъмни сенки) и Били Пайпър (Доктор Кой). Хартнет изпълнява ролята на Итън Чандлър – чаровен мъж, който не се страхува от насилието в Лондон и е винаги готов да действа. От своя страна Грийн и Пайпър се превъплъщават съответно в ролите на мистериозната героиня Ванеса Ийвс и ирландската имигрантка Брона Крофт, която иска да забрави своето тежко минало.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 Murder in the First Season 1 / Предумишлено убийство Сезон 1 (2014)

Murder in the First Season 1 / Предумишлено убийство Сезон 1 (2014)

Murder in the First Season 1 / Предумишлено убийство Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Криминален, Мистерия

Детективите от Лос Анджелис, Тери Сийгрейв (Дигс) и Хилди Мълиган (Робъртсън), разследват две убийства, които в началото сякаш нямат връзка помежду си. В крайна сметка, те научават, че и двете жертви са имали вземане даване с Ерик Блънт (Фелтън), чудото на Силициевата долина.

Държава: 2014
Епизод 1-12 Falling Skies Season 4 / Падащи небеса Сезон 4 (2014)

Falling Skies Season 4 / Падащи небеса Сезон 4 (2014)

Falling Skies Season 4 / Падащи небеса Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Трилър, Фантастика

Сюжетът на Падащи небеса започва с безредиците след извънземно нападение, което оставя по-голямата част от света напълно парализирана. В шестте месеца след началната инвазия, групи от оцелели се съюзяват извън големите градове, за да започнат тежката задача да отвърнат на удара. Всеки ден е изпитание за оцеляващите, войниците работят за да защитят хората, като същевременно организират бунт срещу извънземната сила, чийто характер и цели остават загадка.
В центъра на сериала е Том Мейсън (Ноа Уайли), бостънски професор по история, чието семейство е разпокъсано. Жена му бива убита в началната инвазия, а един от тримата му сина бива заловен. Решен да върне сина си и да осигури безопасността на другите двама, Том трябва да постави обширните си познания по военна история на изпитание, като един от лидерите на опълчението. Съпротивата постоянно събира информация за извънземните, за да може един ден да ги надхитрят и надвият, и може би да възстановят животите си.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-13 Under the Dome Season 2 / Под Купола Сезон 2 (2014)

Under the Dome Season 2 / Под Купола Сезон 2 (2014)

Under the Dome Season 2 / Под Купола Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Фантастика

През един напълно нормален и красив есенен ден в Честърс Мил, Мейн градът изведнъж, съвсем неочаквано е запечатан за външния свят от невидимо поле. Преминаващите самолети се разбиват в него, колите се взривяват при удар, дори ръката на градинаря е отрязана, когато Купола се появява...

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Z Nation Season 1 / Зет Нация Сезон 1 (2014)

Z Nation Season 1 / Зет Нация Сезон 1 (2014)

Z Nation Season 1 / Зет Нация Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Фантастика

Z Nation подхваща историята си 3 години след като зомби вирус разрушава САЩ. Сериалът ще проследи екип от учени, на които е възложена отговорната задача да транспортират единственият оцелял от чумата пациент от Ню Йорк до Калифорния. Там се намира последната работеща вирусна лаборатория. Учените с нетърпение очакват кръвта на спасилия се, като се надяват тя да е ключа към разработването на ваксина. Простата задача обаче се усложнява, след като става ясно, че оцелелият крие тъмна тайна от транспортиращия го екип.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Devious Maids Season 2 / Подли камериерки Сезон 2 (2014)

Devious Maids Season 2 / Подли камериерки Сезон 2 (2014)

Devious Maids Season 2 / Подли камериерки Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Комедия, Бг аудио

Отчасти вдъхновен от Отчаяни съпруги телевизионния сериал разказва историята на младата Марисол и нейните три приятелки от латиноамерикански произход, които работят като камериерки в лъскавия Бевърли Хилс. Въпреки сегашните си работни позиции всички те имат големи планове за бъдещето си и са готови на всичко за да превърнат мечтите си в реалност. Но амбициите на Марисол и приятелките й често се сблъскват с ежедневните премеждия и отношенията с останалите хора около тях.
Скоро нещата започват да излизат извън контрол и четирите камериерки откриват, че цената която трябва да платят за по-добър живот е по-висока отколкото те са очаквали.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-22 Grimm Season 4 / Грим Сезон 4 (2014)

Grimm Season 4 / Грим Сезон 4 (2014)

Grimm Season 4 / Грим Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси, Фентъзи

Досиетата Грим е нова драма, вдъхновена от класическите приказки на братя Грим. Детективът от отдел "Убийства" в Портланд, Ник Бъркхарт открива, че притежава необикновената дарба Досиетата Грим, създадена, за да поддържа баланса между човешките и митологичните същества в този свят. Докато се опитва да предпази годеницата си Жулиет Силвъртън и партньора си Ханк Грифин от опасностите на новата си дарба, Ник все повече се оплита в битките и съюзите на света на Грим. С помощта на съветника си, Монро, който се е отказал от живота на Кръвопиец и сега води нов живот, Ник трябва да лавира между доста по-загадъчната му от сегашния живот, митология и да се изправя срещу чудовищата от приказките - Вещици, Тролове и много други в една нова приказка за Червената Шапчица.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 The Knick - Season 1 / Хирургът - Сезон 1 (2014)

The Knick - Season 1 / Хирургът - Сезон 1 (2014)

The Knick - Season 1 / Хирургът - Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма

Действието на новия сериал на Cinemax се развива в Ню Йорк в началото на миналия век. В градската болница Никърбокър работят много талантливи хирурзи, сръчни сестри и помощен персонал, обединен от идеята да се спасяват човешки животи, въпреки липсата на антибиотици и ужасно високата смъртност.

Главният хирург на болницата д-р Джон Такъри (Клайв Оуен) е прекрасен хирург, който прилага успешно най-новите открития в своята област, независимо от своята малка мръсна тайна – пристрастен е към кокаина. Част от неговия екип са протежето му д-р Еверет Галинджър, младият д-р Бърти Чикънин Мл. и Алгърнон Едуардс – обещаващ хирург, който съвсем скоро е постъпил на работа в болницата. Тук работят също така дъщерята на основния дарител на клиниката Корнелия Робъртсън, мрачния шофьор на линейка Том Клири и наивната, но красива сестра Люси. Стивън Содърбърг е режисьор на всичките 10 епизода от първия сезон.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-15 Chicago PD Season 1 / Полицаите от Чикаго Сезон 1 (2014)

Chicago PD Season 1 / Полицаите от Чикаго Сезон 1 (2014)

Chicago PD Season 1 / Полицаите от Чикаго Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Бг аудио

Сериалът проследява ежедневието в Район 21 на полицията в Чикаго, съставен от две самостоятелни групи - униформени полицаи и разузнавателен екип.
Униформените се грижат за престъпленията по улиците, а другата, ръководена от серж. Ханк Войт (Джейсън Беге), се концентрира върху организираната престъпност, трафика на наркотици, сложните убийства.

Държава: 2014
Жанр: Бг аудио
Епизод 1-16 The Walking Dead Season 5 / Живите Мъртви Сезон 5 (2014)

The Walking Dead Season 5 / Живите Мъртви Сезон 5 (2014)

The Walking Dead Season 5 / Живите Мъртви Сезон 5 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Трилър, Ужаси

Сериалът проследява историята в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис на зомбита. Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене. о постоянното напрежение от всекидневното отблъскване на смъртта има висока цена и води мнозина до най-низките дълбини на човешката жестокост. Докато Рик се бори да запази семейството си живо, той ще открие, че всепоглъщащия страх на оцелелите може да бъде много по-опасен от безмозъчните същества, които обикалят земята.Живите мъртви е адаптация по комикса на Робърт Къркман, публикуван от Имидж Комикс. Комиксът е изключително популярен отвъд океана, като до момента са издадени 13 комикс-книжки с по шест глави. Комиксът стартира в САЩ през 2003 година.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Almost Human Season 1 / Почти човек Сезон 1 (2014)

Almost Human Season 1 / Почти човек Сезон 1 (2014)

Almost Human Season 1 / Почти човек Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Фантастика

Карл Ърбън, Майкъл Ийли и Лили Тейлър изпълняват главните роли в продуцирания от Джей Джейд Ейбръмс научнофантастичен сериал Почти човек. Сюжетът разказва историята на полицая от Лос Анджелис Джон Кенъкс, който след нелеп инцидент със своя екип е принуден от началниците си да работи заедно с експериментален андроид. Кенъкс никога не е подкрепял идеята роботи да стават полицейски служители и още в самото начало става ясно, че той няма намерение да работи заедно с изкуствен интелект. Но след като по случайност попада на андроида Дориан, който преди години е бил заменен от по-нови версии, Кенъкс открива, че не всички човекоподобни машини са безполезни. Сега, двамата нови партньори започват да работят по едни от най-тежките и заплетени случаи в Лос Анджелис.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 The Bridge US Season 2 / Мостът Сезон 2 (2014)

The Bridge US Season 2 / Мостът Сезон 2 (2014)

The Bridge US Season 2 / Мостът Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален, Бг аудио

Развиващ се на границата между Ел Пасо и Хуарес, Мостът се фокусира върху двама детективи, единият от Щатите, а другият от Мексико (изиграни от Даян Крюгер / Unknown, Inglourious Basterds/ и Деймиън Бичир /Weeds, Savages/), които трябва да работят заедно, за да хванат сериен убиец, подвизаващ се и от едната, и от другата страна на американско-мексиканската граница.

Държава: 2014
Жанр: Бг аудио
Епизод 1-11 Homeland Season 4 / Вътрешна сигурност Сезон 4 (2014)

Homeland Season 4 / Вътрешна сигурност Сезон 4 (2014)

Homeland Season 4 / Вътрешна сигурност Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Трилър, Мистерия

Действието в сериала е съсредоточено около бившия член на щатската флота сержант Никълъс Броуди /Деймиън Люис – Сага за Форсайтови/, който се води за изчезнал по време на войната с Ирак, но се появява 8 години по-късно и агента на ЦРУ Кари Андерсън /Клеър Дейнс – Ромео и Жулиета/, която подозира Броуди, че подготвя атака срещу Щатите.

Режисьор на сериала е един от водещите таланти на независимото кино Майкъл Куеста, подписал се под изключително успешния Магистралата към Лонг Айлънд, както и под част от епизодите на Два метра под земята...

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-12 Transporter The Series Season 2 / Транспортер Сезон 2 (2014)

Transporter The Series Season 2 / Транспортер Сезон 2 (2014)

Transporter The Series Season 2 / Транспортер Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Криминален

Транспортер се фокусира върху преживяванията на бившия войник от специалните части Франк Мартин, който сега се е специализирал в превозването на пратки от едно място до друго, без да задава никакви въпроси. Бавно и постепенно, той се превръща в най-търсения транспортьор в страната, което обаче привлича и вниманието на полицейските сили. В сериала ще може да бъде видян и познатия от филмовата трилогия Транспортер френски полицейски инспектор Таркони, в чиято роля отново се превъплъщава актьора Франсоа Берлеан.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-13 The Strain Season 1 / Щамът Сезон 1 (2014)

The Strain Season 1 / Щамът Сезон 1 (2014)

The Strain Season 1 / Щамът Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси, Фантастика

От Карлтън Кюз (Lost, Bates Motel) и Гилермо дел Торо (сценарист и режисьор на поредицата Hellboy) идва нов трилър с невероятна концепция. The Strain разказва за д-р Ефрем Гудуедър, в чиято роля ще влезе Кори Стол (House of Cards), шеф на Центъра за контрол на заболяванията в Ню Йорк. Изненадващо на неговия екип е поверена задачата да проучи мистериозна вирусна епидемия с отличителните белези на вампиризъм. Дейвид Брадли (Game of Thrones и филмите за Хари Потър) пък ще играе професор Ейбрахам Сетракиан, оцелял от Холокоста емигрант в Америка от Втората световна война насам. Героят му има заложна къща в квартала Харлем в северната част на Ню Йорк и може би е единственият, знаещ повече около избухналата епидемия.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Bosch Season 1 / Бош Сезон 1 (2014)

Bosch Season 1 / Бош Сезон 1 (2014)

Bosch Season 1 / Бош Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Мистерия

След Джак Рийчър беше само въпрос на време, преди да видим на екран (бил той и малкия) и Хари Бош.
Носещ името на холандския художник от XV век, ветеранът детектив в отдел Убийства на полицейското управление в Лос Анджелис Йероним (Хари) Бош e главният герой в серия изключително популярни криминални романи на американския писател Майкъл Конъли. Първата поява на Бош е в „Черното ехо", излязла през 1992 година, а от тогава до ден днешен е действащо лице в цели седемнадесет романа – идеална основа за сериал. Или поне така смятат от Amazon, които са се нагърбили със задачата да екранизират случаите му. Главната роля в поредицата, озаглавена Bosch, е поверена на Тайтъс Уеливър.

Държава: 2014
Жанр: Драма
American Horror Story Season 4 / Американска история на ужасите Сезон 4 (2014)

American Horror Story Season 4 / Американска история на ужасите Сезон 4 (2014)

American Horror Story Season 4 / Американска история на ужасите Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Трилър, Ужаси

Това е историята на едно перфектното семейство: Вивиен и Бен и дъщеря им Вайълет. Разбира се семейството има до болка познатите ни проблеми, но в момента най-големият им е, че новото им жилище е обитавано от свръхестествени същества. Не става въпрос за дружелюбни духове, които се опитват да ти помагат в ежедневието, а за демони, които си играят с главата ти по не особено приятен начин. Нещата за семейството вече не изглеждат идеалични, след като предишните собственици на новия им дом имат навика да умират по ужасен начин.

Държава: 2014
Жанр: Драма
« 1 2 3 »