2014
Подреди по: ТОП РЕЙТИНГ | НАЙ–ГЛЕДАНИ | ТОП НОВИ
Сортирай: Дата · Заглавие · Рейтинг · Clicks
Епизод 1-10 From Dusk Till Dawn Season 1 / От здрач до зори Сезон 1 (2014)

From Dusk Till Dawn Season 1 / От здрач до зори Сезон 1 (2014)

From Dusk Till Dawn Season 1 / От здрач до зори Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Криминален, Ужаси

В центъра на действието на From Dusk Till Dawn: The Series са двамата братя престъпници Сет и Ричи Геко (Д. Дж. Кортона и Зейн Холц), които докато бягат от закона в лицето на тексаските рейнджъри Ърл МакГроу и Фреди Гонзалес (Дон Джонсън и Джеси Гарсия), отвличат семейството на бившия пастор Джейкъб (Робърт Патрик) и заедно попадат на заведение, гъмжащо от вампири, където са принудени да се борят за живота си.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-10 Longmire Season 3 / Лонгмайър Сезон 3 (2014)

Longmire Season 3 / Лонгмайър Сезон 3 (2014)

Longmire Season 3 / Лонгмайър Сезон 3 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Криминален

Уолт Лонгмайър е отдаден и самоуверен шериф на окръг Абсарока, Уайоминг. Овдовял преди година, той още се възстановява от загубата, но крие болката си зад смело изражение, искрена усмивка и сух хумор.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Crisis Season 1 / Криза Сезон 1 (2014)

Crisis Season 1 / Криза Сезон 1 (2014)

Crisis Season 1 / Криза Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Трилър, Бг аудио

Най-влиятелните хора във Вашингтон са въвлечени в международна конспирация, когато най-скъпото за тях е застрашено. Неочакван кукловод поставя на колене всички - от директори на големи фирми до президента на САЩ.
Ден за екскурзия е за учениците от гимназия Балард, място, където учат децата на елита на Вашингтон – големите CEO, международни дипломати, политици и дори сина на президента. Но когато автобусът им е нападнат от засада на отдалечен провинциален път, тийнейджърите и техните придружители са отвлечени, което поражда национална криза. Сега, след като най-властните родители в страната са в ръцете на отмъстителен зъл гений, въпросът е: Докъде би стигнал и какво би направил, за да подсигуриш безопасността на детето си? С толкова много родители, които няма къде да отидат и не могат да вярват на никого, този немислим сценарий се разраства от опаност за няколко семейства до заплаха за съдбата на цяла нация.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Gang Related Season 1 / Гангстерски връзки Сезон 1 (2014)

Gang Related Season 1 / Гангстерски връзки Сезон 1 (2014)

Gang Related Season 1 / Гангстерски връзки Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Криминален, Бг аудио

Лосанджелиски полицай, който е част от специално създаден екип, чиято основна цел е да се бори с уличните банди и престъпни фамилии. Но това, което много малко хора знаят е, че Райън е от години свързан с едно от най-големите престъпни семейства в града. До момента той успешно е балансирал професионалните си задължения и лоялността си към патриарха на престъпната банда. Но всичко започва да се променя когато Райън открива, че екипа му ще се изправи не само срещу две от най-опасните банди в града, но и срещу престъпниците с които самия той има връзка. Изправен пред сериозна морална дилема той трябва да избира между лоялността към престъпното семейство и новия си живот на полицай, който е дал клетва винаги да се бори за правдата и справедливостта.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-10 Game of Thrones Season 4 / Игра на тронове Сезон 4 (2014)

Game of Thrones Season 4 / Игра на тронове Сезон 4 (2014)

Game of Thrones Season 4 / Игра на тронове Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Приключенски, Фентъзи

В земи, където летата продължават с десетилетия, а зимите могат да продължат цял живот, злото дебне отвсякъде. От коварния юг и дивите източни поля до замръзналия север и древната Стена, която пази кралството от тъмнината наоколо, две властни фамилии са вкопчени една в друга в игра на котка и мишка.

Наградата е контролът върху Седемте кралства на Вестерос. Предателства, похот, интриги и свръхестествени сили раздират четирите края на Кралствата, а кървавата им битка за Железния трон ще има неподозирани последствия. Крал Робърт Баратеон е женен за Церсей Ланистър, член на богатото и корумпирано семейство Ланистър.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 The Musketeers Season 1 / Мускетарите Сезон 1 (2014)

The Musketeers Season 1 / Мускетарите Сезон 1 (2014)

The Musketeers Season 1 / Мускетарите Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Приключенски, Бг аудио

Интригуваща историята за любовта, честта и приключенския дух. Характерите са интерпретирани свободно - Портос е потомък на роби от Африка, а на Арамис му е отнет църковният сан. Всеки от епизодите пресъздава сюжетно завършена история, като връзката между отделните серии са главните герои и придворните интриги.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-22 Reign Season 2 / Царуване Сезон 2 (2014)

Reign Season 2 / Царуване Сезон 2 (2014)

Reign Season 2 / Царуване Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Фентъзи

Скрита между редовете на учебниците по история е историята на Мери Стюърт, млада жена, която света ще познава като Мери, кралица на Шотландия. Кралица откакто е била на 6 дни, тийнейджърката Мери вече е твърдоглав монарх, красива, страстна и готова от самото начало на шумното и възкачване на власт. Пристигайки във Франция с 4 близки приятели и придворни дами, Мери е изпратена да подсигури стратегическия съюз на Шотландия като се омъжи за сина на френския крал, принц Франсис. Но бракът не е сключен, това зависи повече от политика, религия и тайни цели отколкото от любов. Принц Франсис е заинтригуван от огнената шотландка, но като повечето млади мъже не иска да се жени все още особено когато има история с една от дамите от френския двор и свой собствен поглед върху евентуалния съюз с Шотландия. Все пак между Мери и Франсис има страст и привличане. Нещата се усложняват още повече от Баш, пакостливия брат на Франсис, който има своя история и въпреки че е извънбрачно дете, той е любимец на баща си. И сега, след като Баш е хванал окото на Мери, може би се образува кралски любовен триъгълник. Във френския двор силни и мрачни сили искат да саботират брака на Мери с Франсис и даже заплашват живота и. Въпреки опасността и интригите зад всеки тъмен ъгъл на замъка, Мери сплотява придворните си дами и се подготвя да владее новата земя, докато балансира нуждите на страната си и сърцето си.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 House of Cards Season 2 / Къща от карти Сезон 2 (2014)

House of Cards Season 2 / Къща от карти Сезон 2 (2014)

House of Cards Season 2 / Къща от карти Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Бг аудио

Телевизионният сериал, разработен от режисьора Дейвид Финчър и актьора Кевин Спейси, разказва за безскрупулния политик Франк Ъндърууд, който е хвърлил око на една от най-престижните политически позиции във Вашингтон.
Без да се интересува от последствията за другите Франк прави всичко възможно за да се издигне в политиката и да се сдобие с възможно най-голямо влияние. Сред хората от най-близкото му обкръжение са съпругата му Клеър и журналистката Зоуи Барнс.
Историята на Къща от карти се развива на фона на изборите за най-желаните позиции във Вашингтон. В ролята на Франк Ъндърууд се превъплъщава Кевин Спейси, а Робин Райт играе неговата съпруга Клеър.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Intelligence Season 1 / Специално Разузнаване Сезон 1 (2014)

Intelligence Season 1 / Специално Разузнаване Сезон 1 (2014)

Intelligence Season 1 / Специално Разузнаване Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Фантастика, Бг аудио

Гейбриъл e първият жив суперкомпютър - най-важната технология, но и най-голямото тайно оръжие на американското правителство. На пръв поглед, той е таен агент на американското киберзвено към Националната агенция за сигурност.Малцина обаче знаят, че той е и първият в света агент с имплантиран свръхмодерен компютърен чип, чрез който има достъп до всички електронни устройства в близост до него.Със суперкомпютър в главата си, Гейбриъл може да проникне във всяка една мрежа и система и да намери информацията, която му е нужна.борбата срещу престъпниците Гейбриъл далеч не е сам - част от киберекипа му са две дами: Лилиан Странд е големият бос, тя надзирава мисиите на екипа от проекта "Clockwork" и е водещата фигура в операциите, в които Гейбриъл смело се забърква, а другата ключова жена е Райли Нийл. Райли е сексапилна брюнетка, неизменен партньор на Гейбриъл и е човекът в Тайните служби, който не само има мисията да пази гърба му, но така също и да внася здрав разум в понякога безразсъдното му и рисковано поведение. Двамата заедно обаче ще се окажат перфектният тандем в разплитането на топ секретни операции и специални разузнавателни мисии...

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Helix Season 2 / Проектът “Хеликс” Сезон 2 (2014)

Helix Season 2 / Проектът “Хеликс” Сезон 2 (2014)

Helix Season 2 / Проектът “Хеликс” Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Трилър, Фантастика

Описван от създателите си като напрегнат трилър с множество обрати Проектът Хеликс разказва за премеждията пред които се изправят членовете на специален екип от Центъра за контрол на заболяванията. След като биват изпратени до Арктика за да разследват потенциална болестна епидемия групата учени, сред които е и доктор Сара Джордън, попадат в центъра на критична ситуация в която всяко едно погрешно действие може да се окаже смъртоносно. Превърнали се в неволни участници в игра с апокалиптични последици и изправени пред ужасяваща нова заплаха Сара и останалите й колеги трябва да разчитат единствено на себе си за да оцелеят. Това, което следва е борба на живот и смърт от която ще зависи дали човечеството ще оцелее или ще бъде унищожено.

Държава: 2014
Жанр: Трилър
Епизод 1-13 Helix Season 1 / Проектът “Хеликс” Сезон 1 (2014)

Helix Season 1 / Проектът “Хеликс” Сезон 1 (2014)

Helix Season 1 / Проектът “Хеликс” Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Трилър, Фантастика

Описван от създателите си като напрегнат трилър с множество обрати Проектът Хеликс разказва за премеждията пред които се изправят членовете на специален екип от Центъра за контрол на заболяванията. След като биват изпратени до Арктика за да разследват потенциална болестна епидемия групата учени, сред които е и доктор Сара Джордън, попадат в центъра на критична ситуация в която всяко едно погрешно действие може да се окаже смъртоносно. Превърнали се в неволни участници в игра с апокалиптични последици и изправени пред ужасяваща нова заплаха Сара и останалите й колеги трябва да разчитат единствено на себе си за да оцелеят. Това, което следва е борба на живот и смърт от която ще зависи дали човечеството ще оцелее или ще бъде унищожено.

Държава: 2014
Жанр: Трилър
Епизод 1-10 The Leftovers Season 1 / Останалите Сезон 1 (2014)

The Leftovers Season 1 / Останалите Сезон 1 (2014)

The Leftovers Season 1 / Останалите Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Фентъзи, Мистерия

Жителите на малко градче се опитват да се върнат към живота си след Внезапното заминаване – мистериозно глобално събитие, по време на което милиони хора просто изчезват. Кметът на града Кевин Гарви се опитва да помогне на общността и семейството си да се справи с Внезапното заминаване на стотина от техните съграждани. Съпругата на Гарви се присъединява към култ, наречен Виновния остатък, а синът му започва да следва самопровъзгласилия се за пророк Холи Уейн. Единствено дъщерята остава встрани от разните религиозни структури, но и тя вече не е същата. Сериалът ще изследва последствията от Внезапното заминаване и реакциите на обществото при невъзможността да се разбере къде са отишли всички, а оттам ще зачекне и по-философски въпроси като смисъла на живота, съществуването на висши сили.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-20 I Didnt Do it Season 1 / Не бях аз Сезони 1 (2014)

I Didnt Do it Season 1 / Не бях аз Сезони 1 (2014)

I Didnt Do it Season 1 / Не бях аз Сезони 1 (2014)
IMDb: N/A
Комедия, Семеен, Бг аудио

Сериалът се фокусира върху близаците Уотсън - Линди и Логън и техните трима най - добри приятели. Заедно те учат в гимазия Дитка, но това не им стига, ами висят постоянно заено. Всеки епизод от 1 сезон започва с някаква беля и следва ретроспекция на злополучните събития, довели до финала. В ъв втория сезон бъркотиите продължават, има караници, раздели, но приятелството им побеждава всичко и групата каточели винаги ще остане заедно.

Държава: 2014
Жанр: Комедия
Епизод 1-22 The Blacklist Season 2 / Черният списък Сезон 2 (2014)

The Blacklist Season 2 / Черният списък Сезон 2 (2014)

The Blacklist Season 2 / Черният списък Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален, Бг аудио

Никога не се доверявай на престъпник...освен когато не ти се налага.
Черният списък, наричан от критиците телевизионно явление, е един от най-новите крими сериали, отличен с Еми и номинации за най-престижните кино и телевизионни награди.
Сюжетът проследява историята на най-търсения престъпник в САЩ - беглецът Реймънд Ред Редингтън (Джеймс Спейдър, номиниран за Златен глобус за тази си роля), който ще се предаде на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света. Условието обаче е едно – да действа в тандем с новобранеца Елизабет Кийн (Меган Бум). Докато преследват лицата от Черният списък, той въвлича Лиз в сенчеста афера, която обгръща нейното минало, настоящe и бъдеще.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-8 Dominion Season 1 / Господство Сезон 1 (2014)

Dominion Season 1 / Господство Сезон 1 (2014)

Dominion Season 1 / Господство Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Фентъзи

Базиран на свръхестествения трилър Legion от 2010г., Dominion е свръхестествена екшън драма, развиваща се в бъдещето, след като преди 25 години война между ангели и хора е променила света изцяло. Сериалът проследява приключенията и пътешествието на непокорен млад войник, който впоследствие разбира, че може би е единствената надежда за спасението на човечеството.

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-15 How to Get Away With Murder Season 1 / Как да ни се размине за убийство Сезон 1 (2014)

How to Get Away With Murder Season 1 / Как да ни се размине за убийство Сезон 1 (2014)

How to Get Away With Murder Season 1 / Как да ни се размине за убийство Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален, Бг аудио, Мистерия

Номинираната за Оскар Вайола Дейвис се превъплъщава в ролята на Аналис Кийтинг - доказал се професор по криминално право, преподавател и собственик на правна кантора. Методът й на преподаване е уникален, ангажирайки се лично с обучението на четирима от най-талантливите си студенти. Това, което те не знаят е, че ще трябва да приложат сухата теория директно в жестоката действителност на криминалното право.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 Orphan Black Season 2 / Клонинги Сезон 2 (2014)

Orphan Black Season 2 / Клонинги Сезон 2 (2014)

Orphan Black Season 2 / Клонинги Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Фантастика

Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 Legends Season 1 / Легeнди Сезон 1 (2014)

Legends Season 1 / Легeнди Сезон 1 (2014)

Legends Season 1 / Легeнди Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Криминален, Бг аудио

Неповторимата драма правена по романа Шпионски легенди на Робърт Лител е изпълнена с много екшън и мистерия. Сериалът следва историята на Мартин Одъм (Бийн) - таен агент, който има необичайната способност да влиза в ролята на изцяло друг човек за всяка мисия. Мартин поставя истинската си самоличност под въпрос, когато мистериозен непознат го навежда на мисълта, че реално не е този, за когото се мисли.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 Da Vinci's Demons Season 2 / Демоните на Да Винчи Сезон 2 (2014)

Da Vinci's Demons Season 2 / Демоните на Да Винчи Сезон 2 (2014)

Da Vinci's Demons Season 2 / Демоните на Да Винчи Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Приключенски, Фентъзи, Бг аудио

В един свят, в който вярата и идеите са потискани и контролирани, един мъж се бори за свободата на познанието. Тайната история на противоречивия живот на Леонардо да Винчи разкрива портрет на млад мъж, измъчван от дарбата на свръхчовешката гениалност. Той е еретик, твърдо решен да разобличи лъжите на религията, бунтар, който се опитва да промени елитарното общество, незаконен син, който копнее да бъде признат от баща си.
Той се озовава в окото на буря, която кипи от векове – конфликт между истина и лъжа, религия и разум, минало и бъдеще. Силните на деня използват амбициите му срещу него, въвличат го в игра на съблазняване, в която онези, които отричат гения му, най-много се нуждаят от него. Леонардо трябва да се изправи срещу враговете, които използват историята, за да крият истината.
Един герой, въоръжен само с гения си, Да Винчи се опълчва на мрака в себе си и отвън. Изправен пред неизвестното бъдеще, неговият поход за познание едва не води до гибелта му, тъй като той изследва границите на собствения си разум. Да Винчи се осланя на гения си в своя кръстоносен поход и се превръща в неудържима сила, която изважда една епоха от мракобесието и я отвежда в светлината на просвещението. Неговата история е огледало за нашия свят, насърчава ни да се включим в битката за свободно бъдеще.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-15 The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)

The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)

The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Криминален, Трилър

ФБР оценява, че в момента има над 300 действащи серийни убийци в САЩ. Какво би станало, ако тези убийци комуникират и се свързват един с друг? Какво ще стане, ако те работят заедно и сформират екип из цялата страна? Ами ако един брилянтен психично болен сериен убиец е в състояние да ги събере и сформира последователи?

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-24 Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014)

Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014)

Elementary Season 3 / Елементарно, Уотсън Сезон 3 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален, Мистерия

Базиран на детективските разкази на Артър Конън Дойл и ситуиран в наши дни, Елементарно разказва за бившия консултант в Скотланд Ярд Шерлок Холмс, който се насочва към Ню Йорк Сити за да бъде приет в рехабилитационен център за силно зависими.След като пристига в града той се запознава с красивата Джоан Уотсън, която също като него се опитва да се отърве от зависимостите си и която не след дълго се превръща в негов верен съдружник и партньор...

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Mixology Season 1 / Миксология Сезон 1 (2014)

Mixology Season 1 / Миксология Сезон 1 (2014)

Mixology Season 1 / Миксология Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Бг аудио

Един бар. Една нощ. Десет свободни човека. Добре дошли в Юниън, заведение в модерен район на Манхатън. Наскоро зарязан от годеницата си, Том (Блейк Лий) не е излизал отдавна. Най-добрите му приятели, красивият и уверен Кал (Крейг Франк) и бързо говорещият Брус (Андрю Сантино), се опитват да върнат Том в света на срещите, независимо дали на него това му харесва. Първото попадение на Том е Мая (Джинджър Гонзага), красива и брутална адвокатка, която докарва Том до сълзи. А нататък става все по-зле.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-10 Tyrant Season 1 / Тиранин Сезон 1 (2014)

Tyrant Season 1 / Тиранин Сезон 1 (2014)

Tyrant Season 1 / Тиранин Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Трилър, Бг аудио

Бари (Басам) Ал-Фаид е калифорнийски педиатър и заедно с това вторият син на диктатор от Близкия изток. Бари неохотно се съгласява да се върне у дома с американското си семейство за сватбата на племенника си. Събитията го въвличат в сложното и бурно израстване на една нация, която се опитва да се освободи от диктаторското управление.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-12 Мажор Season 1 / Мажор Сезон 1 (2014)

Мажор Season 1 / Мажор Сезон 1 (2014)

Мажор Season 1 / Мажор Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален, Руски

Такива, като Игор Соколовски, тоест дете на високопоставени и богати родители, наричат мажори. Той има юридическо образование, но нито един ден не е работил. Безотговорно разбива живота си. В една от поредните пиянски вечери се застъпва за приятеля си, сбивайки се с полицаи, избивайки оръжието от ръцете на полицейски офицер… Вследствие баща му го лишава от ежедневното му финансиране и го изпраща да работи в полицейското управление, където работят същите полицаи. Там не го искат. Презират го. Но точно там той започва да става мъж, за да срещне любовта и да намери убиеца на майка си.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-12 Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)

Taxi Brooklyn Season 1 / Такси Бруклин Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Криминален

Кейтлин Съливан е Нюйоркски полицай работещ в Бруклин. Селед като в следтвие на няколко нарушения спират колата й от движение, тя разчита на таксиметровия шофьор с френско потекло Лио Ромба. Така Лио де факто става неин консултант, който й помага както в разследванията за полицията, така и в собственото й, тайно и неразрешенно разследване, свързано със смъртта на баща й, също Нюйоркси детдектив. По време на разследването си, тя получава анонимни насоки и стига до изводите, че можеби местният мафиотски клан Капела стои зад убийството. Заради това раследване обаче си навлича проблеми с шефа си, а и се появава и бившият й мъж, агент от ФБР.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-12 Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)

Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)

Defiance Season 2 / Съпротива Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Екшън, Фантастика

Действието на сериала се развива в близкото бъдеще,а в центъра на сюжета е войника Джеб Нолън,който е част от човешката съпротива срещу опасната извънземна раса Вотани.Пристигнали преди няколко години на Земята вотаните първоначално са водили преговори с човечеството с надеждата за общо съществуване,но след като не се е стигнало до споразумение е започнала безмилостна война,която унищожава голяма част от повърхността на планетата...

Държава: 2014
Жанр: Екшън
Епизод 1-16 Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)

Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)

Suits Season 4 / Костюмари Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Комедия

След като бива повишен, един от най-добрите корпоративни адвокати в Ню Йорк е принуден да си наеме партньор, според изискванията на фирмата, за която работи. Проблемът е, че всичките кандидати не отговарят на изискванията му, докато случайно не попада на перфектния тип за целта. Единственият проблем е, че той няма диплома и двамата трябва постоянно да полагат огромни усилия за да скрият този факт от останалите, ако искат да запазят работата си.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-22 Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)

Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)

Revenge Season 3 / Отмъщението Сезон 3 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Трилър, Мистерия

Сериалът е базиран върху творби на Александър Дюма-баща и е съсредоточен върху съдбата на младо момиче, което се появява от нищото в голям град. Бързо намира своето място в обществото, но хората около нея не подозират каква е основната цел на непознатата. Тя е тук, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството й.

На режисьорския стол е доказалия се майстор Филип Нойс /Патриотични игри, Агент Солт/, а сред актьорския състав е супермоделът Амбър Валета.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-8 Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)

Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)

Black Sails Season 1 / Черни платна Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Приключенски

Действието на продуцирания от Майкъл Бей телевизионен сериал се развива 20 години преди събитията описани в класическия роман на Робърт Луис Стивънсън, “Островът на съкровищата”. В центъра на сюжета е най-известният и брилянтен пиратски капитан Флинт (в ролята Тоби Стивънс), който с помощта на най-новото попълнение в екипа си, Джон Силвър, се бори за оцеляването на остров Ню Провидънс. През годините Ню Провидънс се е превърнал в най-предпочитаното от пиратите и престъпниците място за забавление и разврат. За да опазят съществуването му Силвър и Флинт са принудени да се борят срещу ловки врагове, които няма да прекратят атаките си докато не прогонят пиратите от местността. Ню Провидънс е рай за всички пирати, крадци, проститутки и златотърсачи. Рай, който екипажа на Флинт е готов да защитава до последната капка кръв.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-22 The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)

The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)

The Originals Season 2 / Древните Сезон 2 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси, Фентъзи

Семейството е сила. Оригиналното вампирско семейство се закле в това преди хиляди години. Заклеха се да останат заедно, винаги и завинаги. Сега, векове са минали и отношенията в семейството не са стабилни. Времето, трагедията и глада за власт са разкъсали оригиналното семейство. Когато Клаус Микелсън, оригиналният хибрид вампир-върколак, получава анонимен сигнал, че се готви заговор против него в свръхестествения свят на френската част на Ню Орлиънс, той се връща в града, който той и семейството му са построили.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-13 Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)

Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)

Hell on Wheels Season 4 / Ад на колела Сезон 4 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Уестърн

Действието в сериала се развива след гражданската война в Америка. Бивш войник, участвал в нея – Кълен Боанан (Anson Mount), чиято мисия за отмъщение, го отвежда далеч на запад, където се строи първата трансконтинентална железопътна линия. Сериалът е създаден и сцениран от Джо и Тони Гейтън (Bulletproof, Faster), които също така са изпълнителни продуценти на проекта. Изключително сме развълнувани по този проект и от шанса да направим подобен сериал каза Джо Стилърман, отговарящ за програмата на телевизия AMC. Уестърните са важна част от нашата програма, свързани са с цялостната история на телевизията ни. Този сериал е пълен с неочаквани обрати и вълнуващи моменти, спиращи дъха, които го правят задължителен за гледане. Hell on Wheels разказва за бивш войник, съсредоточен върху отмъщението на група войници, убили жена му. Желанието му за мъст го отвежда далеч на запад до Адът на Колела – опасен, шумен и пълен с престъпност град, които работи върху първата трансконтинентална железопътна линия. Сериалът разказва, каква корупция може да има на места в държавата и как нецивилизовано, може да се прави бизнес.

Държава: 2014
Жанр: Драма
Епизод 1-8 Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история  Сезон 1 (2014)

Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история Сезон 1 (2014)

Penny Dreadful Season 1 / Викторианска история Сезон 1 (2014)
IMDb: N/A
Драма, Ужаси

Носителят на Оскар Сам Мендес (Американски прелести) и сценариста на Гладиатор и Авиаторът Джон Логан стоят зад направата на този страховит, психосексуален телевизионен сериал. Действието се развива в Лондон през мрачната Викторианска епоха, а сюжетът обединява съдбите на едни от най-ярките литературни персонажи в историята, сред които се открояват доктор Виктор Франкенщайн, Дориан Грей и граф Дракула. Сериалът се фокусира върху произхода на тези герои и опитите им да намерят мястото си в град известен с отчуждените си жители и големия брой мистериозни престъпления. Актьорският състав на сериала е предвождан от звездата от Пърл Харбър Джош Хартнет, Ева Грийн (Тъмни сенки) и Били Пайпър (Доктор Кой). Хартнет изпълнява ролята на Итън Чандлър – чаровен мъж, който не се страхува от насилието в Лондон и е винаги готов да действа. От своя страна Грийн и Пайпър се превъплъщават съответно в ролите на мистериозната героиня Ванеса Ийвс и ирландската имигрантка Брона Крофт, която иска да забрави своето тежко минало.

Държава: 2014
Жанр: Драма
1 2 3 »