Коментари (0) Докладвай
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Un amore e una vendetta Season 1 / Любов и вендета Сезон 1 (2011)

Приключение, мистерия, любов и отмъщение на фона на море, яхти и богатство. Всичко това се случва в сериала Любов и вендета.
Продукцията е вдъхновена от класическата новела Граф Монте Кристо на Александър Дюма. Под блясъка на богатството се крият хора, готови на всичко, за да запазят зловещите си тайни и да ги оставят в миналото. Но един мъж иска тези тайни да се покажат наяве. Мъж, който търси любов и отмъщение...
В ролите са Лоренцо Флахърти от Веществени доказателства: Рим, Алесандро Прециози от Елиза, Анна Вале от Сезоните на сърцето, Паоло Сеганти (Дъщерята на Елиза, Сезоните на сърцето) и Елизабета Пелини (Страсти в Тоскана).
Най-скъпите му приятели го предават и отнемат бъдещето му. Сега, с ново лице и нова самоличност, той се връща, за да си отмъсти. Той живее на яхта, винаги се облича в черно, свири на пиано и кара мощен мотор. Лоренцо Берман (Алесандро Прециози) е мистериозният и привлекателен непознат, който сякаш се е появил от нищото…
В деня на сватбата на Лаура (Анна Веле) и Марко (Лоренцо Флахърти) се появява Лоренцо. И заедно с него от водата изплува тялото на жена. Сватбата е отложена, а срещата с Лоренцо навява спомени на Лаура. Зловещата находка на плажа е на жена, облечена в булчинска рокля, а до нея има книга с приказки.

Времетраене: 16 x 50 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt4156664/?ref_=ttep_ep_tt

Година: 2011

Гледан: 1799

Un amore e una vendetta Season 1 / Любов и вендета Сезон 1 (2011)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: