Коментари (0) Докладвай
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Da Vinci's Demons Season 1 / Демоните на Да Винчи Сезон 1 (2013)

В един свят, в който вярата и идеите са потискани и контролирани, един мъж се бори за свободата на познанието. Тайната история на противоречивия живот на Леонардо да Винчи разкрива портрет на млад мъж, измъчван от дарбата на свръхчовешката гениалност. Той е еретик, твърдо решен да разобличи лъжите на религията, бунтар, който се опитва да промени елитарното общество, незаконен син, който копнее да бъде признат от баща си.
Той се озовава в окото на буря, която кипи от векове – конфликт между истина и лъжа, религия и разум, минало и бъдеще. Силните на деня използват амбициите му срещу него, въвличат го в игра на съблазняване, в която онези, които отричат гения му, най-много се нуждаят от него. Леонардо трябва да се изправи срещу враговете, които използват историята, за да крият истината.
Един герой, въоръжен само с гения си, Да Винчи се опълчва на мрака в себе си и отвън. Изправен пред неизвестното бъдеще, неговият поход за познание едва не води до гибелта му, тъй като той изследва границите на собствения си разум. Да Винчи се осланя на гения си в своя кръстоносен поход и се превръща в неудържима сила, която изважда една епоха от мракобесието и я отвежда в светлината на просвещението. Неговата история е огледало за нашия свят, насърчава ни да се включим в битката за свободно бъдеще.

Времетраене: 8 x 60 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2094262/

Година: 2013

Гледан: 2499

Тагове:Том Райли, Лаура Хадок, Роджър Евънс, Грег Чилин, Андрю Брук Дейвид С. Гойер Драма, Приключенски, Фентъзи, Бг аудио, 2013, Демоните на Да Винчи Da Vinci's Demons Season 1 / Демоните на Да Винчи Сезон 1 (2013)
Da Vinci's Demons  Season 1 / Демоните на Да Винчи Сезон 1 (2013)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: