Коментари (0) Докладвай
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

CSI Miami Season 8 / От местопрестъплението Маями Сезон 8 (2009)

Подобно на първия сериал CSI: Crime Scene Investigation на телевизия CBS CSI: Miami разказва за разследванията на екип криминалисти на територията на град Маями и Маями Бийч (Флорида, САЩ). Екипът разследва заплетени и необичайни убийства, опитвайки се да разкрие кой кого и как е убил. За разлика от другите два сестрински CSI сериала (съответно в Лас Вегас и в Ню Йорк) в CSI: Miami се разследва по едно престъпление на епизод.

Филмът се снима в САЩ и се разпространява в над дванайсет страни по света. В Щатите всеки епизод събира по около 20 милиона зрители и това превръща сериала в No1 за зрителската аудитория през понеделниците, когато се излъчва. През 2006 г. Ройтерс обяви, че CSI Miami се е превърнал в най-гледания американски сериал по света. Разпространител извън САЩ е Alliance Atlantis. Сериалът е спечелил наградата Еми през 2003 г., както и много други награди

Времетраене: 24 x 43 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0313043/episodes?season=8

Година: 2009

Гледан: 1941

Тагове:Джонатан Того, Канди Алекзандър, Емили Проктър, Дейвид Карузо Антъни Зуикър Драма, Екшън, Криминален, Бг аудио, 2009, От местопрестъплението Маями CSI Miami Season 8 / От местопрестъплението Маями Сезон 8 (2009)
CSI Miami Season 8 / От местопрестъплението Маями Сезон 8 (2009)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: