Коментари (0) Докладвай
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Chicago Fire Season 1 / Пожарникарите от Чикаго Сезон 1 (2012)

Никоя работа не е по-стресираща, опасна или вълнуваща от тази на пожарникарите, спасителните екипи и парамедици от пожарна 51 в Чикаго. Това се ежедневните герои на Америка – смелите мъже и жени, които скачат напред с главата в опасността, когато всички други бягат в другата посока. Но огромните задължения на работата искат лични жертви. Големи репутации и егота, заедно с натиска да работят и да вземат решения за части от секундата и става ясно, че в екипа ще има противоречия. Когато трагедия взима един от техните, има достатъчно вина и отговорност.
Насред развода си лейтенант Матю Кейси (Джеси Спенсър, House M.D.) се опитва да си върши работата, но не може да не се сблъска с лейтенант Кели Севърайд (Тейлър Кини, The Vampire Diaries) от спасителния отряд – и двамата винят другия за падналия им другар. Но когато стане въпрос за работа, те захвърлят различията си и рискуват животите си.

Времетраене: 24 x 43 минути

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2261391/

Година: 2012

Гледан: 2356

Тагове:Моника Реймънд, Имън Уокър, Джеси Спенсър, Тайлър Кийни, Лорън Джерман, Чарли Барнет Майкъл Бранд, Дерек Хаас Драма, Екшън, Бг аудио, 2012, Пожарникарите от Чикаго Chicago Fire Season 1 / Пожарникарите от Чикаго Сезон 1 (2012)
Chicago Fire Season 1 / Пожарникарите от Чикаго Сезон 1 (2012)

Напишете Вашия коментар

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: