2006
Подреди по: ТОП РЕЙТИНГ | НАЙ–ГЛЕДАНИ | ТОП НОВИ
Сортирай: Дата · Заглавие · Рейтинг · Clicks
Епизод 1-6 The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006)

The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006)

The IT Crowd Season 1 / Компютърджии Сезон 1 (2006)
IMDb: N/A
Комедия

Действието в тази комедия се развива в офисите на компанията Рейнхолм Индъстрис - измислена британска корпорация в Централен Лондон. Филмът проследява щуротиите на трима колеги от IT отдела на фирмата, работещи в занемарен и разхвърлян сутерен, което е в пълен контраст с бляскавата модерна архитектура и впечатляващите гледки от Лондон от останалата част на сградата. Мос (Ричард Айоаде) и Рой (Крис О’Дауд) – двама от специалистите, са представени като социално непригодни чешити. Въпреки че всички разчитат на способностите им, те са презирани от повечето от колегите си. Рой например има веселия навик да не вдига телефона с надеждата, че все някога ще спре да звъни. Мос, от своя страна, е напълно неспособен да се справя с практически проблеми като например паяк, който лази по бюрото му. Джен (Катрин Паркинсън) – най-новият член на екипа, е напълно невежа в техническо отношение, въпреки че в CV-то си твърди, че е имала ”доста работа с компютри”. Но тъй като и шефът на компанията – Денъм (Кристофър Морис), е не по-сведущ технически, той взема за чиста монета блъфовете на Джен по време на интервюто и я назначава за шеф на отдела.

Държава: 2006
Жанр: Комедия
Епизод 1-6 The Lost Room / Изгубената стая (2006)

The Lost Room / Изгубената стая (2006)

The Lost Room / Изгубената стая (2006)
IMDb: N/A
Фентъзи, Мистерия

Минисериал с 8 номинации през 2007 г., включително две за Emmys - праймтайм. Филмът има 3 сегмента: The Key and the Clock, The Comb / The Box и The Eye/The Occupant. Питсбъргският детектив Джо Милър (Питър Краузе) попада на най-необичайния ключ на планетата. Ключ, който превръща всяка врата на света в портал към мотелска стая, намираща се насред американската пустош. Стая, от която човек може само с мисъл да се прехвърли през всяка врата на планетата на всяко едно място. Стая, в която някога се е случило нещо ужасно и тъканта на самата вселена е претърпяла дълбока промяна. Изрядното ченге, което освен това се бори за родителските права върху малката си дъщеричка Ана (Ел Фанинг), изведнъж се сблъсква със свят, в който познатите закони не важат. Безскрупулни играчи се опитват всячески да победят противниците си и да се доберат до така наречените "предмети" – обекти като ключа, свързани с този странен свят и притежаващи също толкова странни способности. Намесват се воюващи фракции, жадуващи собствени цели противници, които отчаяно опитват да се доберат до ключа. В последвалата бъркотия Ана бива затворена в стаята и изпратена в недостъпно измерение. Оттук насетне единствената надежда на Джо Милър е да разгадае лабиринта от загадки около загадъчното място и някак да върне дъщеря си.

Държава: 2006
Епизод 1-24 CSI Miami Season 5 / От местопрестъплението Маями Сезон 5 (2006)

CSI Miami Season 5 / От местопрестъплението Маями Сезон 5 (2006)

CSI Miami Season 5 / От местопрестъплението Маями Сезон 5 (2006)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Криминален, Бг аудио

Подобно на първия сериал CSI: Crime Scene Investigation на телевизия CBS CSI: Miami разказва за разследванията на екип криминалисти на територията на град Маями и Маями Бийч (Флорида, САЩ). Екипът разследва заплетени и необичайни убийства, опитвайки се да разкрие кой кого и как е убил. За разлика от другите два сестрински CSI сериала (съответно в Лас Вегас и в Ню Йорк) в CSI: Miami се разследва по едно престъпление на епизод.

Филмът се снима в САЩ и се разпространява в над дванайсет страни по света. В Щатите всеки епизод събира по около 20 милиона зрители и това превръща сериала в No1 за зрителската аудитория през понеделниците, когато се излъчва. През 2006 г. Ройтерс обяви, че CSI Miami се е превърнал в най-гледания американски сериал по света. Разпространител извън САЩ е Alliance Atlantis. Сериалът е спечелил наградата Еми през 2003 г., както и много други награди .

Държава: 2006
Жанр: Драма
Епизод 1-22 Ghost Whisperer Season 1 / Шепот от отвъдното Сезон 1 (2006)

Ghost Whisperer Season 1 / Шепот от отвъдното Сезон 1 (2006)

Ghost Whisperer Season 1 / Шепот от отвъдното Сезон 1 (2006)
IMDb: N/A
Драма, Фентъзи, Бг аудио

Името ми е Мелинда Гордън. Току що се омъжих. Току що се преместих в малко градче. Току що отворих антикварен магазин. Бих могла да бъда като теб. Като изключим това, че когато бях малка, можех да говоря с мъртвите. Земни духове, така ги наричаше баба. Тези, които не са преминали от другата страна, защото имат недовършени дела с живите и затова идват при мен за помощ. За да ти разкажа своята история, трябва да ти разкажа тяхната.

Държава: 2006
Жанр: Драма
Епизод 1-22 Prison Break Season 2 / Бягство от затвора Сезон 2 (2006)

Prison Break Season 2 / Бягство от затвора Сезон 2 (2006)

Prison Break Season 2 / Бягство от затвора Сезон 2 (2006)
IMDb: N/A
Драма, Екшън, Трилър, Бг аудио

Линкълн Бъроуз е осъден на смърт, но брат му Майкъл Скофийлд не вярва, че той е виновен. С наближаването на екзекуцията Майкъл предприема драстични мерки и влиза в затвора Фокс Ривър.
Оказва се, че като строителен инженер Скофийлд има чертежите на затвора и сложен план, с който да измъкне Линкълн оттам. С влизането си във Фокс Ривър, Майкъл започва да вербува различни хора, които съзнателно или несъзнателно ще му помогнат да осъществи плана си.
Извън стените на затвора Вероника, бивша приятелка на Линкълн и настоящ негов адвокат, се опитва да разгадае мистерията около очевидно изфабрикуваното обвинение. Оказва се, че са намесени хора от най-висшите кръгове на държавното управление. Ясно е, че истината ще навреди на много важни личности, което прави разкриването й доста опасно и рисковано начинание.

Държава: 2006
Жанр: Драма