Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
  • Гледай Онлайн
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

You Should Have Left / Трябваше да си тръгнеш (2020)

Историята, която напомня много на „Сиянието“ на Стeнли Кубрик, разказва за сценарист, който наема къща в Алпите, където се настанява заедно със съпругата и дъщеря си, за да работи спокойно по новата си книга. Скоро обаче той започва да подлудява. В трейлъра виждаме Тео Конрой (Бейън), който в опит да изглади бурните отношения с по-младата си съпруга Сузана решава да си направят малка ваканция в отдалечена модерна къща в Уелс, заедно със своята 6-годишна дъщеря. Къщата изглежда перфектна, но, разбира се, има своите тайни и странности. Като това, че вътре тя е по-голяма отколкото отвън. Но това не е всичко. В трейлъра виждаме няколко страховити създания, които блуждаят из къщата. Скоро Тео започва да подозира, че тук съществува някаква зловеща сила, която знае повече отколкото той и Сузана са споделяли дори и помежду си.

Държава: САЩ , Великобритания

Година: 2020

Времетраене: 93 минути

Тагове:Ели Пауърс, Аманда Сийфрид, Лоури Ан Ричардс, Джоф Бел, Кевин Бейкън, Ейвъри Есекс САЩ , Великобритания Трилър, Филми Онлайн, Ужаси, 2020 You Should Have Left / Трябваше да си тръгнеш (2020)