Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
  • Гледай Онлайн
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Cheaper by the Dozen / Деца на килограм (2003)

В съвременна Америка, където на средно семейството се падат по 1,87 деца, Том Бейкър (Стив Мартин) и съпругата му Кейт (Бони Хънт) са решили, че животът, ако не по-евтин, то поне е по-хубав, когато децата са една дузина.
Семейство Бейкър живее в малък град в Илинойс, където Том е треньор на местния футболен отбор на колежа. В семейството всеки ден е белязан от равни пропорции любов и хаос...
Когато Том получава предложение за мечтаната му работа - треньор на отбор в голям университет, той и Кейт решават да заминат с цялата челяд, за голямо съжаление на всичките 12 деца. В същото време, Кейт научава, че нейната книга е на път да бъде публикувана. Нейният агент настоява тя да замине за Ню Йорк за известно време, докато върви промоцията на книгата. И тя заминава, оставяйки Том у дома сам с децата, домакинството, както и неговите взискателни нови шефове.
С Кейт на път, с хаос у дома и Том на работния терен, семейство Бейкър ще научи, че не е нужно да има всичко, а да обича и цени това, което има.

Държава: САЩ

Година: 2003

Времетраене: 95 минути

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: