Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
4.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Unbearable Weight of Massive Talent / Супер талант / Непоносимата тежест на огромния талант (2022)

Сюжетът разказва за Кейдж, който се надява да получи роля в новия филм на Куентин Тарантино. По това време той живее със своята дъщеря тийнейджърка, с която не са в много добри отношения. Сред интересните моменти ще бъде самопризнанието на актьора, че е участвал в твърде много слаби филми и затова е загубил своя звезден блясък. Но това не е всичко. Затъналият в дългове Кейдж е поканен на партито на мексикански милиардер, който е негов голям почитател. Той е написал сценарий и се надява носителят на „Оскар“ да участва в него. Оказва се обаче, че милиардерът всъщност оглавява нарко картел и актьорът е вербуван от ЦРУ да докладва за дейността му. Нещата се усложняват, когато е застрашен живота на дъщерята и бившата съпруга на Кейдж и той трябва да се подготви за „ролята на живота си“.

Държава: САЩ

Година: 2023

Времетраене: 106 минути

Тагове:Никълъс Кейдж, Тифани Хадиш, Нийл Патрик Харис, Шарън Хоган, Педро Паскал САЩ Филми Онлайн, 2023, Екшън, Комедия, Криминален The Unbearable Weight of Massive Talent / Супер талант / Непоносимата тежест на огромния талант (2022)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: