Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
  • Гледай Онлайн
    Vid
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice / Библиотекарят 3: Проклятието на бокалът на Юда (2008)

Билбиотекарят: Проклятието на Юдейският бокал, третият филм с участието на Ноа Уайли, в ролята на "библиотекаря" (известен още като покровителя) на безценна колекция от артефакти. Неспокойния Флин Карсън (Ноа Уайли) се опитва да спечели поста си на библиотекар в Столичната Нюйоркска библиотека след поредица пътувания в чужбина. Отведен в Ню Орлиънс от странни сънища, той се оказва в средата на конспирация в която участва самият Граф Влад Дракула. За пореден път Флин трябва да преодолее страховете си и да защити един от най-ценните предмети - бокала на Юда, и да попречи за попадането му в грешни ръце.

Държава: САЩ

Година: 2008

Времетраене: 90 минути

Тагове:Брус Дейвисън, Боб Нюхарт, Дикран Тулейн, Стана Катич, Джейн Къртин, Ноа Уайли САЩ Филми Онлайн, 2008, Библиотекарят, Екшън, Комедия, Приключенски The Librarian: The Curse Of The Judas Chalice / Библиотекарят 3: Проклятието на бокалът на Юда (2008)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: