Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Silent Night / Тиха нощ (2023)

Тази жестока история за отмъщение разказва за измъчен баща (Кинаман), който става свидетел на смъртта на малкия си син, попаднал под кръстосан огън на престъпна банда в навечерието на Коледа. Възстановявайки се от рана, която му отнема гласа, той превръща отмъщението в мисията на живота си и започва мъчителен тренировъчен режим, за да отмъсти за смъртта на сина си. Изпълнен с характерния стил на Ву, Silent Night дава ново определение на екшън жанра с напрегнато, нон-стоп вълнуващо повествование.
С почти никакъв диалог през целия филм (откъдето идва и заглавието на филма, съчетано с обстановката на Бъдни вечер), Silent Night е в известен смисъл съвременен ням филм – смесвайки елементи от A Quiet Place, Peppermint, Drive – в едно безумно, неочаквано, завладяващо преживяване. Ву, майсторът на екшъна, демонстрира силно емоционалните актьорски умения на Кинаман и умело балансира завладяващата основна семейна история, преди да се впусне във вихъра на бойни сцени с пистолети и преследвания с коли в стил Бързи и яростни.

Държава: САЩ, Мексико

Година: 2023

Времетраене: 104 минути

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: