Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Brown Bunny / Кафявото зайче (2003)

Филмът представя мъж и трагичната загуба на любовта на живота му. Бъд Клей кара мотори. Той се състезава във Формула 2 при 250-кубиковите мотори. Карайки отново и отново, повтаряйки обиколка след обиколка докато надпреварата не приключи. Историята започва с Бъд, който управлява мотора си в Ню Хемпшир. Следващото му състезание е в Калифорния след пет дни и така неговото пътуване през страната стартира. Всеки ден Бъд е сполетяван от едни и същи спомени - последния път, когато е видял любимата си. Опитвайки се да направи всичко възможно за да ги изтрие от паметта си, ежедневно той пробва да намери нова любов, правейки скандални предложения на жени...
Истинската сексуална сцена с холивудска звезда е това , с което този филм е запомнен. Клои Севини прави орален секс с режисьора и главен актьор Винсънт Гало, с когото е имала интимни отношения и извън филма. Сцената носи много проблеми на актрисата, която е подложена на упреци от зрители и кинокритици. Тя обаче настоява, че не съжалява за The Brown Bunny и за конкретната сцена, и опроверга прогнозите, че след станалото с кариерата й е свършено.

Държава: САЩ, Япония

Година: 2003

Времетраене: 93 мин.

Тагове:Елизабет Блейк, Ана Вареши, Шерил Тиег, Винсент Гало, Клои Севини САЩ, Япония Филми Онлайн, 2003, Драма The Brown Bunny / Кафявото зайче (2003)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: