Комментарии (0) Жалоба на фильм
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Shared Rooms / Споделени стаи (2016)

„Казват, че хомосексуалните мъже сами избират свои собствени семейства. това, никога не е по-очевидно, отколкото по време на празниците.“

Така започва забавната романтична комедия на режисьора Роб Уилямс, който проявява склонност към филми, развиващи се по време на празничния сезон. Най-успешният му филм до момента е „Да направим Коледата гей“ от 2009 г., а сега най-новият му е за група мъже оформени и оформящи се двойки, през седмицата от Коледа до Нова година, или както те настояват да се нарича тяхното новогодишно парти „Стив Не Ева“.

Ласло и съпруга си Кал, които се оплакват, че всички им гей приятели стават татковци и това, което е по-лошо, се превръщат в този ужасен вид натрапчиви родители, но преди да могат да изрекат Д-р Спок, те отварят предната врата, за да открият, че изведнъж имат тяхна собствено „дете“.

Междувременно Дилън се прибира в дома си неочаквано от пътуване, за да открие, че Джулиан, съквартиранта му отдава стаята му онлайн, така че те нямат алтернатива, освен да спят един с друг, докато „гостът“ наема стаята на Дилън.
На другия край в Тилсън Таун, Сид и Грей , двама самотници, които не си падат много по празнуването на Коледа, се запознават онлайн и захвърлят дрехите, преди да са си казали „здравей“.
Историята се спира на такива въпроси като гей родителство, онлайн запознанствата, проблемите с бившите и гей младежта, отхвърлена от техните семейства. В типичния стил на Уилямс всичко накрая е спретнато и подредено, така че всички могат да живеят щастливо.

„Споделени стаи“ е добре направен, с едно приятно усещане за добра романтична комедия, която ще ви накарат да се чувствате топло и щастливо, когато стигнете до финалните надписи.

Държава: САЩ

Година: 2016

Времетраене: 75 минути

Тагове:Alec Manley Wilson, Christopher Grant Pearson, Ryan Weldon САЩ Романтичен, Филми Онлайн, 2016, Драма, Комедия Shared Rooms / Споделени стаи (2016)