Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
4.2
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire / Бунтовническа луна - част 1: Дете на огъня (2023)

Когато мирно селище на ръба на далечна луна се окава застрашено от армиите на тиранична управляваща сила, Кора (София Бутела), мистериозна непозната, живееща сред селяните, се превръща в най-голямата им надежда за оцеляване. Кора е бивш член на Империята, търсеща изкупление за миналото си на ръководител на потисническото правителство. Натоварена със задачата да намери обучени бойци, които да се обединят с нея, за да се противопоставят на корумпираното, контролиращо вселената правителство, наричано „Mother World“, Кора събира малка група воини – аутсайдери, бунтовници, селяни и сираци от войната от различни светове, които споделят обща нужда от изкупление и отмъщение. Докато сянката на цяло кралство се стоварва върху най-невероятните луни, се води битка за съдбата на една галактика и в процеса се формира нова армия от герои.

Допълнителна информация : Вдъхновен от Междузвездни войни, очаква се филмът да бъде разширен в голяма вселена. Това е вторият филм на Зак Снайдър под шапката на Netflix след Армия на мъртвите (2021). Първоначално Снайдър започва да разработва проекта през 2012 г. по подобие на Междузвездни войни. След като Лукасфилм отхвърля предложението му, той го представя на Netflix. Подобно на Армия на мъртвите е замислен като нов франчайз на Netflix. Снайдър много по-рано заявяваше, че планира поне втора част, а също така вижда потенциал за трилогия. Очаква се филмът да има две версии – оригиналната и по-брутална удължена версия.

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: