Комментарии (0) Жалоба на фильм
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Lazy eye / Мързеливо око (2016)

Амблиопия или „мързеливо око“, както е наричано понякога, е медицинският термин за слабо развитие на зрението, обикновено на едното око, най-често при малки деца. В повечето случаи, амблиопията е причинена от по – слабото използване на едното око за сметка на другото. В действителност, това е заболяване на клетките на мозъка, които контролират зрението на едното око, а не проблем на самото око. „Мързеливото” око се установява в детска възраст и остава такова за цял живот, ако не се лекува навреме.

Дийн е графичен дизайнер, работещ за филмовата индустрия в Лос Анджелис. Той получава неочаквано писмо от Алекс, любовникът, който преди 15 години е изчезнал от живота му. Те се организират да се срещнат в изолирания, втори дом на Дийн, в пустинята, близо до дървото на Джошуа, където страстите почти веднага се възпламенят - всъщност за Дийн те са възродени още преди Алекс да се появи.

Въпреки това, докато първоначално успяват да се върнат в един еуфоричен свят на удовлетворение, секс, приятелство, скоро започват да се изникват въпроси. Дийн не знае защо Алекс изведнъж е напуснал, повече от десетилетие преди това, но той също така е запазил в тайна от бившия си любовник, някои аспекти на промените в собствения си живот. И за двамата, по-ранната им връзка е тази, с която те сравняват всички останали, но те трябва да разберат, дали това е нещо с бъдеще или дали тяхната повторна връзка е по-скоро опит да пренебрегнат текущите проблеми на собствения им живот.

Държава: САЩ

Година: 2016

Времетраене: 94 min