Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Ideal Home / Идеален дом (2018)

Написана и режисирана от режисьора Андрю Флеминг, който отново събира Пол Руд и Стийв Кугън, като този път играят самовлюбени богати партньори, които живеят и работят заедно.

И двете звезди са перфектно подбрани и дават чудесно нюансирани изпълнения, използващи тази забележителна химия, която те имат заедно.

Те непрекъснато се заяждат, тъй както само дългогодишни двойки, чувствайки се комфортно в отношенията си, а под тази повърхност е много ясно, че двамата са все още силно влюбени.

Тогава внезапно в доста разточителния им начин на живот, в една прекрасна вила в Санте Фе, се появява от нищото младо момче, което се оказва внук на Еразъм.

Така че изведнъж Еразъм и Пол, които преди това не са успели да отгледат и изтърпят куче, са изправени пред реалността, че трябва да станат “родители”, без значение, колко не го желаят.

Начинът, по който това дете оказва влияние върху хедонистичния начин на живот на двамата, преобръщана живота им на 360 градуса.

Тази възхитителна и развлекателна история с необичайния си поглед към родителството на двойки от един и същ пол има и една много сериозна страна, тъй като явно е и възможност за Еразъм да получи някакво изкупление за провала на собствения си син, който е прекарал живота си влизайки и излизайки от затвора.

Държава: САЩ

Година: 2018

Времетраене: 91 мин.