Комментарии (0) Жалоба на фильм
5.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Brüder der Nacht / Братя на нощта (2016)

В този филм става дума за българските цигани-мъже и внушението на филма е, че в България те са несвободни, неравнопоставени, изолирани. Виждате ли, горките, на 16 години нямат дори пари да си купят булка (въпреки, че от филма ясно се разбира, че те почти всички са женени). И затова са принудени да търсят пари и щастие навън. И както и в България, отново искат да минат по пътя на най-малкото съпротивление. Най -лесно се изкарват пари като „работят на педерасите“ (реплика на „главния“ герой).

В този филм ясно проличава, че сцените са силно режисирани, в устата на тези малограмотни момчета са сложени високопарни думи за философията на живота, семейството, любовта. И те трудно се справят с тях, особено на немски, който едва говорят. Когато заговорят на български или цигански, тогава виждаме истинската им същност. Въпреки, че немският превод на думите им е твърде „интелигентен“.

Проституцията на българските цигани - мъже и жени, е една много добре развита индустрия във Виена. Rüdiger е известно гей-кафе, с прословутата „кабина“ за секс, само че там контакт с теб осъществява сводникът, нещо, което във филма отсъства, а момчетата се самопредлагат. Заведението е включено във всички справочници за гей-туризъм и е много оборотно.

Режисьор: Патрик Чия

В ролите: Асен, Николай, Васил, Йонко, стефан

Категория: Филми Онлайн, 2016, Документални

Държава: Австрия

Година: 2016

Времетраене: 88 min

Тагове:Асен, Николай, Васил, Йонко, стефан Австрия Филми Онлайн, 2016, Документални Brüder der Nacht / Братя на нощта (2016)