Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Wall Street: Money Never Sleeps / Уолстрийт: Парите никога не спят (2010)

Действието в новия филм на Оливър Стоун се развива през 2008 година (20 години след първия филм).
Гордън Геко (Майкъл Дъглас) току-що е излежал 20-годишната си присъда и излиза от затвора.
Той се опитва да предупреди Уолстрийт за предстояща криза на финансовия пазар, но заради лошата му репутация, никой не му обръща внимание.
Геко насочва усилията си към заздравяване на връзката с дъщеря си Уини (Кери Мълиган), която избягва да контактува с него, тъй като го смята за виновен за самоубийството на сина му Руди.
Същевременно, менторът на младия брокер Джейкъб (Шия Лебьоф) се самоубива съвсем неочаквано. Младежът, който е годеник на Уини, подозира голям финансов мениджър (Джош Бролин) в убийство и обединява сили с Гордън.
Двамата си помагат взаимно, търсейки отмъщение и изкупление.
За разлика от първия филм, в този новото са повечето човешки черти при Гордън Геко. На пиедестала на ценностите му сега освен парите е и отлитащото време.
Обикновеното желание на един дядо да си купи бъдеще, което може да бъде само един внук. Ключов за филма е терминът морален риск и в борсовия, и в човешкия смисъл. Вече знаем, че алчността може да има и човешко лице.

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: