Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
4.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

The Girl With All The Gifts / Момиченцето с всички дарби (2016)

В недалечното бъдеще, човечеството е опустошено от мистериозно гъбично заболяване. На страдащите е отнета всичката свободна воля и те са се превърнали в алчни месоядни. Единствената надежда на човечеството е една малка група (второто поколение заразени) хибридни деца, които също жадуват за човешка плът, но са запазили способността си да мислят и чувстват. Децата ходят на училище в специална военна база, разположена в селските райони на Великобритания, където са подложени на жестоките експерименти на д-р Каролин Колдуел (Глен Клоуз). Учителката Хелън Джустино (Джема Артъртън) се държи в изключително опасна близост до едно от момичетата, Мелани (Sennia Nanua), като по този начин се стреми към специална връзка. Но когато базата е нападната от заразените "гладници", тримата опитват да избягат с помощта на сержант Еди Паркс (Пади Консидайн) и започват едно опасно пътуване към оцеляване, по време на което Мелани трябва да реши дали мястото й е между различните от нея хора...

Режисьор: Colm McCarthy

В ролите: Anamaria Marinca, Gemma Arterton, Glenn Close

Категория: Трилър, Филми Онлайн, Ужаси, 2016, Драма, Бг аудио

Държава: Великобритания, САЩ

Година: 2016

Времетраене: 111 мин.

Тагове:Anamaria Marinca, Gemma Arterton, Glenn Close Великобритания, САЩ Трилър, Филми Онлайн, Ужаси, 2016, Драма, Бг аудио The Girl With All The Gifts / Момиченцето с всички дарби (2016)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: