Активиране на субтитри!
Потърсете иконата “CC”, разположена в долния десен ъгъл на екрана, и натиснете бутона “CC”, за да получите достъп до Български субтитрите.
Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0
ДОКЛАДВАНЕ ЗА ПРОБЛЕМ

Creation of the Gods I: Kingdom of Storms / Сътворението на Боговете I Кралсвото на Бурите (2023)

Базирана на най-известният класически фентъзи роман на Китай, Fengshenyanyi, трилогията е великолепен източен високофентъзи епос, който пресъздава продължителните митични войни между хора, безсмъртни и чудовища, случили се преди повече от три хиляди години.
След като заговорничи с коварен демон-лисица да убие императора и да завземе властта, крал Zhou царува като толкова брутален тиранин, че си навлича гнева на Небесата. В последен опит да спасят света на смъртните от отчаяна опасност, боговете решават да се намесят и да инвестират в невероятен шампион, достатъчно смел, за да предизвика злия крал – дори ако това може да му струва всичко…

Държава: Китай

Година: 2023

Времетраене: 148 мин.

Тагове:Kris Fei, Li Yunrui, Yuan Quan, Huang Bo, Li Xuejian, Chen Kun, Chen Muchi, Yosh Yu Китай Филми Онлайн, Фентъзи, Азиатски, 2023, Драма, Приключенски Creation of the Gods I: Kingdom of Storms / Сътворението на Боговете I Кралсвото на Бурите (2023)

Напишете Вашия коментар за филма

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Код *: