Комментарии (0) Жалоба на фильм
4.5

Сандра Бълок

Сандра Анет Бълок (на английски: Sandra Annette Bullock) е американска филмова актриса и продуцент. Родена е на 26 юли 1964 г. в Арлингтън, Вирджиния.

Сандра Анет Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон, окръг Колумбия. Баща ѝ Джон Бълок (John W. Bullock), служи в армията на Съединените американски щати, майка ѝ, Хелга Г. Майер (Helga D. Meyer, 1942-2000) е немска оперна певица и учител по музика. Двамата се срещат в Нюрнберг, Германия, докато бащата на Сандра, Джон, е командирован там. Сандра Бълок има по-малка сестра Gesine Bullock-Prado, която е бивш вицепрезиндет на филмовата компания на Бълок „Fortis“.

Като дете Сандра Бълок често придружава майка си при нейните оперни представления. Тя прекарва известно време в Залцбург и Нюрнберг, където остава с леля си и баба си и учи немски език.

Бълок учи в гимназия Вашингтон-Лий (Washington-Lee High School), където е мажоретка и участва във всички училищни театрални представления. След като се дипломира в гимназията през 1982 г., започва следването си в Университета в Източна Каролина в Грийнвил ( East Carolina University in Greenville), със специалност драма. Дипломира се през 1986 г.

След дипломирането си се мести в Манхатън и работи като барман, сервитьорка и гардеробиер по време на прослушвания за роли.

ГЛЕДАЙ ФИЛМИ ОНЛАЙН С Сандра Бълок ТУК

Теги: Филми онлайн Сандра Бълок