Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0

Наоми Уотс

Наоми Елън Уотс е родена на 28 септември 1968 г. в Шорхам, Кент, Англия, Великобритания. Баща й Питър е звуков инженер на Пинк Флойд, умира когато Наоми е на седем. Заедно с майка си и брат си се местят често. Установяват се в Австралия през 1982 г.

След като пристигат, придумва майка си да я запише на уроци по актьорско майсторство. След участие в няколко реклами тя дебютира в киното през 1986 г във For Love Alone. Малко по-късно тя среща на кастинг за реклама за бикини своята бъдеща най-добра приятелка Никол Кидман. През 1991 двете се снимат във Flirting на Джон Дуган. Същата година играе с Ръсел Кроу и Бренда Фрикър в Brides of Christ. Малко след това отново работи с Джон Дуган в Wide Sargasso Sea (1993). Наоми продължава да се снима в незначителни роли като тази в Децата на царевицата ІV.

След като се премества в САЩ участва с малки роли в нискобюджетни продукции. Големият й успех се казва Мълхоланд Драйв (2001), нейните две героини Бети Елмс и Даян Селуин привличат вниманието както на критиката така и на големите продуценти в Холивуд. На следващата година участва в Предизвестена смърт (2002) на Гор Вербински, който е римейк на японския The Ringu (1998).

ГЛЕДАЙ ФИЛМИ ОНЛАЙН С Наоми Уотс ТУК

Теги: Филми онлайн Наоми Уотс