Комментарии (0) Жалоба на фильм
0.0

Чанинг Тейтъм

Чанинг Тейтъм (на английски: Channing Tatum) е американски актьор и бивш фотомодел. След като започва кариерата си в модния бизнес, той се снима и във филми, като една от най-известните му роли е в Тя е пич.

Чанинг Тейтъм е роден на 26 април 1980 в Кълман, Алабама. Тейтъм има една сестра. Той има Френски, Ирландски и Американски произход. Неговото семейство се премества на Мисисипи, когато той е на шест години, макар че посещава Алабама всяко лято, където неговите баба и дядо все още живеят.
Тейтъм израства по поречието на Река Мисисипи, където той се наслаждава на дивия живот, включително на “Всички алигатори и гърмящи змии, които едно момче може да преследва, риболов всеки ден, футболна лига Pop Warner и други подобни неща.
Тейтъм е атлетичен, докато расте, играе футбол, бейзбол и се подготвя за военно училище, макар, че той казва, че “девойките са неговото най-голямо увлечение в училище. През девети клас, той има възможност или да учи във военно училище или в частно училище. Той избира частното Католическо Училище за средно образование в Тампа, Флорида.
Той завърша през 1998 и е гласуван от за най-атлетичен. След това, Тейтъм спечелва футболна стипендия на Glenville State College в Западна Вирджиния, но бързо изгубва интерес към спорта и отказва стипендията, като казва, че не му допадат изискванията на американския футбол.

ГЛЕДАЙ ФИЛМИ ОНЛАЙН С Чанинг Тейтъм ТУК

Теги: Филми онлайн Чанинг Тейтъм